Webasto-lisälämmitin

Asennamme Webasto-lisälämmittimet, teemme huollot ja tarjoamme lisävarusteet | Seinäjoki

Nykyaikaiset dieselmoottorit käyttävät polttoaineen tehokkaasti tehon tuottamiseen. Tämän vuoksi moottori tuottaa hyvin vähän hukkalämpöä, jota voidaan käyttää lämmitykseen. Monet autovalmistajat asentavatkin autoihin kylmiä olosuhteita ajatellen lisälämmitysjärjestelmiä. Autoihin, joissa lisälämmitintä ei ole valmiina, voidaan asentaa lämmitin useimmiten jälkikäteen.

Lisälämmittimellä saadaan ajon aikana nostettua moottorin lämpötilaa riittävän korkeaksi. Riittävä moottorin lämpötila vähentää haitallisten pakokaasupäästöjen syntymistä sekä mahdollistaa ohjaamon lämpötilan pitämisen halutulla tasolla.

Webaston käyttölaitteilla esilämmität auton ennen ajoa

Webastoon on saatavilla useita eri käyttölaitteita, joilla lämmittimen voi käynnistää. Käyttölaitteen avulla Webasto esilämmittää autosi moottorin ja sisätilat ennen liikkeelle lähtöä. Lämmin moottori tuottaa käynnistettäessä vähemmän haitallisia pakokaasupäästöjä kuin kylmänä käynnistettävä. Jokainen kylmäkäynnistys myös kuluttaa autosi moottoria esilämmitettyä enemmän.

MultiControl ajastin, kauko-ohjain, Thermo Call 4 tai uutuutena ThermoConnect -laite

Tunnetuin käyttölaite on kojetauluun asennettava MultiControl kellokytkin, jolla voit ajastaa lämmittimen käynnistymään haluamaasi kellonaikaan tai käynnistää lämmittimen heti napista painamalla. Usein lähtöaika ei ole kuitenkaan etukäteen tiedossa – tätä varten on olemassa kauko-ohjain, jonka kantavuus on avomaastossa jopa 1000 m. Kauko-ohjaimia on kahta eri mallia: kauko-ohjainsarjalla T91 voit käynnistää ja sammuttaa lämmittimen, toisella kauko-ohjainsarjalla T100HTM voit tehdä normaalin lämmittimen käynnistämisen ja sammuttamisen lisäksi myös ajastuksia.

Aina kantavuus ei riitä tai välissä on esteitä, jotka heikentävät kaukosäätimen kantamaa merkittävästi. Tätä varten Webasto on kehittänyt matkapuhelimen GSM-verkon kautta toimivan Thermo Call 4 -laitteen. Laitteen kantama on sama kuin normaalilla matkapuhelimella. Näin hallitset lämmittimesi käynnistämistä ja ajastuksia matkapuhelimallasi. Nyt uutuutena myös ThermoConnect -laite (Entinen Remuc), joka toimii kuin Thermo Call 4, mutta kaikki tiedonsiirto tapahtuu mobiilidataverkossa.

ThermoConnect GSM-Dataverkon kautta toimiva kauko-ohjainlaite, jota voit käyttää älypuhelimellasi

  • Lämmittimen ohjaaminen ja ajastaminen aplikaation kautta käyttäen datayhteyttä
  • Ajoneuvon paikannuspalvelut ja paikkatietoihin liittyvät ilmoitukset/varoitukset
  • Akun jännitevalvonta sekä ajoneuvon sisälämpötilanäyttö
  • Rajoittamaton käyttäjämäärä / vastaanotin
  • Ilmainen applikaatio ladattavissa sovelluskaupasta
  • Laajenna myöhemmin ajopäiväkirjatoiminnolla
  • Asennus sisältää 12kk ilmaista käyttöaikaa sen jälkeen 34,99€ (alv 24%) vuodessa (Palveluntarjoaja pidättää oikeuden hinnan muutoksiin)
  • SIM-kortti valmiiksi asennettuna laitteessa

Ohjelmisto on saatavilla

Ota yhteyttä ja kysy lisää »
Telestart T99 Telestart T99 Telestart T100HTM Telestart T100HTM Webasto Multicontrol

Tarjouspyyntö Webaston asennuksesta autoon

MultiControl (Kellokytkin)
Telestart T99 (Normaali kaukosäädin)
Telestart T100HTM (Näytöllinen monipuolinen kaukosäädin)
ThermoConnet (Dataverkko)
Automaatti-ilmastointi
Manuaali-ilmastointi

Lisätietoja

(Asiat, jotka voivat vaikuttaa Webaston asennukseen, kysymykset jne. Mikäli autossasi ei ole voimassa olevaa suomalaista rekisterinumeroa, kirjoita autosi tiedot tähän: merkki, malli, vuosimalli, moottorityyppi, vaihteiston tyyppi).

puhelimitse
sähköpostilla