Haluatko maksaa laskulla tai useammassa erässä?

Bosch Car Service kortilla voit!

Bosch Car Service -kortti on joustava tapa maksaa autosi huollot ja korjaukset. Laskulle saat aina maksuaikaa vähintään 30 päivää, halutessasi voit maksaa ostosi kätevästi erissä.

Bosch Car Service -korttihakemuksen teet helposti toimipisteessämme, voit myös tehdä luottohakemuksen etukäteen netissä. Luottopäätösen saat heti ja luottosi on heti käytettävissä.


Bosch Car Service -kortin edut

Lasku ostoksestasi toimitetaan suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavassa kuussa, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
Saat aina vähintään yhden kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
Voit myös jakaa ostoksesi pidemmälle maksuajalle, jopa 60 kuukaudelle. 4 ja 12 kuukauden osamaksuvaihtoehdot ovat korottomia, maksat vain tilin avausmaksun, sekä kuukausittaisen käsittelymaksun.

Maksuaikakampanjoiden aikana saat jopa 5kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Esimerkiksi 1.3 - 15.5 2019 voimassa olevan kampanjan aikana tehdyistä ostoista saat laskun elokuussa ja laskun eräpäivä on elokuun lopussa. Saatuasi laskun, voit maksaa laskun heti tai edelleenkin valita jonkin osamaksuvaihtoehdon.

Luoton myöntäjänä toimii Resurs Bank AB Suomen sivuliike

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin ja tiliehtoihin allaolevista linkeistä

BOSCH CAR SERVICE -KORTTIESITE

BOSCH CAR SERVICE -KORTTIHAKEMUS NETISSÄ

YLEISET TILIEHDOT

ERITYISET TILIEHDOT

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.