Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollot kaikille automerkeille | Seinäjoki

Monimerkkikorjaamona pystymme huoltamaan kaikki automerkit. Teemme määräaikaishuollot tarkkuutta noudattaen autonvalmistajien huolto-ohjeiden mukaan, alkuperää vastaavilla varaosilla. Näin autossa säilyy sen valmistajan myöntämä takuu.

Huolto määräytyy ajettujen kilometrien sekä ajan perusteella. Useista autoista löytyy nykyisin ilmaisin, joka muistuttaa huollon tarpeesta.

Sähköinen huoltokirja?

Nykyään monella autovalmistajalla on perinteisen huoltovihon sijaan käytössä sähköinen huoltokirja omassa tietojärjestelmässään.

Myös meillä on pääsy merkkiliikkeiden käyttämään autovalmistajan huoltotietokantaan ja pystymme lisäämään huoltomerkinnät huollon yhteydessä.

Sähkösiä huoltokirjoja on muunmuassa näillä merkeillä: AUDI, VOLKSWAGEN, SEAT, SKODA, BMW, FORD, MERCEDES-BENZ, MAZDA

Volvo ohjelmistopäivitykset huollon yhteydessä?

Volvon uudet mallit sisältävät paljon enemmän tietoteknisiä ratkaisuja, kuin koskaan aiemmin. Tämän vuoksi ohjelmistojen ajantasalla olosta on tullut tärkeä osa auton määräaikaishuoltoa, auton toimintojen ylläpitämiseksi.

Päivitämme huollon yhteydessä ohjausyksiköihin uusimmat Volvon ohjelmistot
Tarkastamme myös, onko autoosi aktiivisia suorittamattomia takaisinkutsuja. Näin pystymme varmistamaan autosi turvallisuuden ja toimivuuden jatkossakin.

Autot: XC40, S60 2019->, S60 2019->, V60 CC 2019->, XC60 2018->, S90 2017->,V90 2017->, V90 CC 2019->, XC90 2016->

Volvojen huollossa käytämme tukena Volvo diagnostiikka -laitteistoa, joka mahdollistaa huollon suorittamisen siten, kuin valmistaja on sen suunnitellutkin tehtävän.

Onko Volvossasi Sensus navigointi ja kaipaat apua karttatiedoston päivityksessä?

Volvo esitteli Sensus navigoinnin mallivuoden 2011 autoihin

Sensus navigoinnin kartat ovat päivitettävissä USB-muistin avulla.

Mikäli tarvitset apua karttojen päivityksessä, voimme avustaa siinä. Saat myös USB-muistin lainaan päivityksen ajaksi.


2011-2014 vuosimallien Sensus navigointi vaatii autoon IAM-ohjausyksikön ohjelmoinnin, että autolle syntyy valmius vastaanottaa kartta-tiedosto USB-muistilta (Tämä ohjelmisto ei sisälly huollon yhteydessä tehtävään ohjausyksikköjen päivitykseen)

2016 ja uudemmat autot (iso kosketusnäyttö autossa) kartat on mahdollista päivittää myös auton valikosta internetyhteyden läpi, mutta mikäli päivityksiä ei tätä kautta ole säännöllisesti tehty, on tällöin tiedostojen liian suuren koon vuoksi päivitys suoritettava USB-muistin avulla.

Määräaikaishuoltoon pääset varaamalla ajan korjaamollemme

Meillä pääset huoltoon ripeälläkin aikataululla. Huoltoon tulee kuitenkin aina varata aika. Ajanvarauksen voit tehdä soittamalla tai täyttämällä lomakkeen »

Mikäli sinulla jäi kysyttävää huoltoon liittyvistä asioista, ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme!

Ota yhteyttä »